Schweppes The Original Bitter Lemon

Újabb nagy hagyományokkal rendelkező gyártó limonádéja, ráadásul maga az „original”. A neve alapján keserűnek kell lennie. A felirat szerint ezt a kinin biztosítja, mint a tonikban, tehát akár malária kiegészítő kezelésére is alkalmas. Citromból csak 3,5% került bele a rend kedvéért, a többi víz, cukor, édesítőszerek és egy nagy adag vegyészkedés.

A felszisszenés után a dobozból előbúvó illata szenzációs, tényleg tökéletes. A fehér, opálos ital íze karakteresen keserű. Szerintem már túl is van azon a határon, amit mindenki szeret – de hát ők szóltak. Ha elfogadjuk a citromhártyát emlékezetünkbe idéző keserűséget, akkor tovább léphetünk a többi citromaroma kereséséhez, de sajnos hiába, mert nem lelünk mást. A bizsergetően savanykás citromíznek nyoma sincs. Ezzel együtt kifejezetten kellemesen frissítő itallal állunk szemben, aminek egyénisége van, ezért egy erős négyest megadok neki.

Vásárlás helye: CBA (Budakeszi)
Vásárlás ideje: 2022.04.12.
Ára: 259,-Ft (785,-Ft/liter)

Utóirat: Ez a limonádé többféle kiszerelésben kapható. Teszteltem a fél literes PET palackosat is, és szerencsére ugyanaz van benne.

A bejegyzés trackback címe:

https://nagylimonadeteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr7817824773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nagy Limonádéteszt

Ki ne szeretné a limonádét? Citrom, cukor, víz. Vagy mégsem ilyen egyszerű? Az élelmiszeripar meglepően széles választékot kínál e népszerű nyári frissítőből. Arra vállalkoztam, hogy a lehető legtöbbet végigkóstolom és tapasztalataimat dokumentálom.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása