BIO Limonade mit Rhabarber – Schwarze Johannisbeergeschmack
Vendégjátékos Németországból

Köszönöm Horváth Tibor Márton barátomnak az újabb tesztalanyt egyenesen Passau városából.

A sörösüvegre emlékeztető félliteres PET palackon ötször szerepel, hogy BIO, úgyhogy ez egy nagyon bio (és vegán) szénsavas limonádé, 6%-osnak hirdetett gyümölcstartalommal, ami az apróbetű alapján ráadásul 7%: egészen pontosan 4% rebarbara és 3% citrom. A feketeribizli ízét (ízlelgessük csak: „Schwarze Johannisbeergeschmack”), csak a hozzáadott aroma adja, a gyümölcsöt magát kifelejtették a receptből.

A sötétrózsaszín, pirosas ital kitöltve felhabzik és kellemes zöldnövény-illatot áraszt, amiben a hozzáértők valóban felfedezhetik a rebarbarát is, citrusosságot viszont egyáltalán nem, és ez az ízében sem változik. Igazából az íze semmilyen. Édesebb is talán a kelleténél, de a legnagyobb baj, hogy hiányzik belőle bármiféle karakteresség. Pedig a rebarbara és a feketeribizli is adna erre esélyt, a gyártó azonban kihagyta a ziccert. Bele tudom persze képzelni a rebarbarát, de ha már erőlködnöm kell, akkor megette a fene az egészet. Ribizliaromából is épp csak annyit tettek bele, hogy elnyomja a háttérben megbúvó citrompótló ízt. Kap egy hármast.

Vásárlás helye: Passau (Németország)
Vásárlás ideje: 2022. április 30.
Ára: 0,49 EUR (0,98 EUR/liter)

A bejegyzés trackback címe:

https://nagylimonadeteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr1717864451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nagy Limonádéteszt

Ki ne szeretné a limonádét? Citrom, cukor, víz. Vagy mégsem ilyen egyszerű? Az élelmiszeripar meglepően széles választékot kínál e népszerű nyári frissítőből. Arra vállalkoztam, hogy a lehető legtöbbet végigkóstolom és tapasztalataimat dokumentálom.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása