Juicy fruits Lemonade – Horvát vendégjátékos

A múltkori közepesre vizsgázott horvát limonádéval együtt vettem ezt is. Sütött a nap, a tenger kék volt, az üzlettel szemközti benzinkutat pálmafák övezték. De ennek már több hete, és igyekeznie kell a limonádénak, hogy visszavarázsoljon oda.

A felirat meg is teszi az első lépést, mert bár lényegében minden csak horvátul és szerbül szerepel rajta, de a kedvemért egy angol mondatot is odabiggyesztettek, amiből megtudtam, hogy ez egy „frissítő szénsavmentes ital citromlével”.

Színre és illatra hihető a dolog, bár az illatába keveredik valami kis karcos mellékzönge, ami az ízében enyhe torokkaparással támad, de az összbenyomás nem rossz. A nagyon édes limonádék népes családjába tartozik, én simán belefacsarnék még egy citromot, pedig szeretem édesen is. Lecsengése semmi, utóíze semmi, karaktere semmi, de jól behűtve valóban frissítőleg hat. Adok rá egy négyest.

Vásárlás helye: Studenac (Vela Luka, Horvátország)
Vásárlás ideje: 2022. 05. 22.
Ára: 7,99 Kuna (15,98 kn/liter)

A bejegyzés trackback címe:

https://nagylimonadeteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr6817861959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nagy Limonádéteszt

Ki ne szeretné a limonádét? Citrom, cukor, víz. Vagy mégsem ilyen egyszerű? Az élelmiszeripar meglepően széles választékot kínál e népszerű nyári frissítőből. Arra vállalkoztam, hogy a lehető legtöbbet végigkóstolom és tapasztalataimat dokumentálom.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása