Simply Lemonade
Vendégjátékos Kanadából

Köszönöm Fuglinszky Ádám barátomnak, aki egyenesen Kanadából hozta a tesztalanyt.

A 340ml-es szokatlan, de elegáns formájú PET palackocska címkéjéről megtudjuk, hogy igazi gyümölccsel – és még csak nem is koncentrátumból – készült ez a limonádé. Érdekes, hogy a citromtartalmat százalékosan nem tüntetik fel, de az átlátszó falon keresztül látható átlátszatlanul fehéres italban sűrűn úszkáló nagyméretű gyümölcsrostok igen ígéretesek.

Az illata elsőre szenzációs, de hamar elillan, utána viszont egy kissé poloskaszagú, bár továbbra is citrusos valami marad. Az íze tömény, nagyon citromos, de emellett kifejezetten édes, a cukorral nem spóroltak – én szeretem ezt a műfajt is. Összességében igazán házias, nagyon finom limonádé, amiben nehéz hibát találni. Megérdemli az ötöst.

A bejegyzés trackback címe:

https://nagylimonadeteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr6017888227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nagy Limonádéteszt

Ki ne szeretné a limonádét? Citrom, cukor, víz. Vagy mégsem ilyen egyszerű? Az élelmiszeripar meglepően széles választékot kínál e népszerű nyári frissítőből. Arra vállalkoztam, hogy a lehető legtöbbet végigkóstolom és tapasztalataimat dokumentálom.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása