Loux
Vendégjátékos Görögországból

Dóri és Vince görögországi limonádébeszerző útjáról kaptam ezt a limonádét, több társával együtt. Köszönöm!

A csöppnyi (0,33ml) PET palackocska designja olyan, hogy a feliratot apró párakicsapódás-cseppecskék díszítik. A fotózáshoz háromszor töröltem le, mire rájöttem, hogy ezt ugyan hiába… :-)

A görögnyelvű felirat mellett az angolnak is jutott hely, így megtudhatjuk, hogy a szénsavas víz mellé 7% citromlé is jutott, valamint cukor. No és a szokásos vegyészkedés további négy apróbetűs soron keresztül.

Illata nem túl erős, de intenzíven citromos, nagyon kellemes, maximálisan hiteles. A fehéresen átlátszatlan üdítő meglehetősen édes, én kevesebb cukorral is bőven elfogadhatónak tartanám, de azért nem billen el a sziruposság felé. Kötelezően két-három frissen belenyomkorászott citromkarikával kínálnám, úgy csillagos ötös lenne. Így kicsit unalmas, de az ötöst akkor is mindenképp megérdemli.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nagylimonadeteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr8617903809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nagy Limonádéteszt

Ki ne szeretné a limonádét? Citrom, cukor, víz. Vagy mégsem ilyen egyszerű? Az élelmiszeripar meglepően széles választékot kínál e népszerű nyári frissítőből. Arra vállalkoztam, hogy a lehető legtöbbet végigkóstolom és tapasztalataimat dokumentálom.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása