green lemonade
Vendégjátékos Görögországból

Dóri és Vince több limonádét is hozott Görögországból (köszönöm!) – ma a fekete dobozba töltött, zöldnek („green”) nevezett fehér limonádét teszteltem.

A felirat ezúttal szerencsére kétnyelvű, így görögül nem, de angolul értők számára néhány fontos adat megismerhető. Például hogy cukrot nem tettek bele, hanem sztíviával édesítették e szénsavas, és 7% citromlevet tartalmazó italt.

Kibontás után kifejezetten kellemes – bár nem túl erős – citrusos illat szabadul fel, az íze azonban csalódás. Hiába hinnénk a tejszerűen fehéres szín alapján, hogy igazi citrombomba lesz, az édes karakter dominál, ráadásul nyomasztóan erős édesítő-ízzel, ami a hosszú lecsengésben egyedül is marad. Ezzel fel is sorakozik a tucatlimonádék közé, akik egyetlen érdemként az energiaszegénységet tudják felmutatni. Minél tovább kortyolgatom, annál inkább azt érzem, hogy nincs kedvem a következő kortyhoz – bárcsak feltalálnák végre az igazi energiaszegény cukrot!

Összességében egy hármas alára értékelem.

A bejegyzés trackback címe:

https://nagylimonadeteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr5217895835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nagy Limonádéteszt

Ki ne szeretné a limonádét? Citrom, cukor, víz. Vagy mégsem ilyen egyszerű? Az élelmiszeripar meglepően széles választékot kínál e népszerű nyári frissítőből. Arra vállalkoztam, hogy a lehető legtöbbet végigkóstolom és tapasztalataimat dokumentálom.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása