Kliafa
Görög vendégjátékos

Dórinak és Vincének köszönöm a sok görög limonádét. Az utolsó a sorban ez a szokatlan formájú, de igen tetszetős palackocska, melynek nyakán elhelyezett címkéjén kizárólag görögnyelvű feliratok találhatók. De ezt nem lehet felróni neki, hiszen ott készült, ott adták el, és bizonyára nem gondolták volna, hogy egyszer a magyar Nagy Limonádéteszt vendégei lesznek. Pedig a sorsát egyetlen limonádé sem kerülheti el. :-)

Tetszik ez az egyszerű design, kár is lett volna túlcifrázni. A lényeg úgyis a tartalom, ami kibontva nem harsány illattal támad, de természetesnek hatóval. Látványra elég hígnak tűnik, de megvan a szükséges opálosság. Közepesen szénsavas, ízében leginkább a cukor dominál. Kicsit meglódulhatott a cukoradagoló a készítésnél. Mindegy, én ezt is szeretem, és a túlédestől azért még messze van. Kár, hogy a citromíz jellegtelen. Ott van benne, ez kétségtelen, de csak mintha valami kommersz citromlével öntötték volna fel, azt is spórolósan. Hogy miért adok rá mégis ötöst? Mert az összhatás jó. Mindössze egyetlen citromkarika kellene bele, és tökéletessé tenné.

A bejegyzés trackback címe:

https://nagylimonadeteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr2417922757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nagy Limonádéteszt

Ki ne szeretné a limonádét? Citrom, cukor, víz. Vagy mégsem ilyen egyszerű? Az élelmiszeripar meglepően széles választékot kínál e népszerű nyári frissítőből. Arra vállalkoztam, hogy a lehető legtöbbet végigkóstolom és tapasztalataimat dokumentálom.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása