Békanő Limonádé – Levendula

Professzionális limonádétesztelőként természetesen igyekszem függetleníteni magam a Békanő előző, cefreízű tesztalanyának gyászos emlékétől, valamint attól a prekoncepciómtól, hogy a levendula kizárólag szappanba illik. Hátha ez – néhány facebook kommentelő véleményét megerősítve – jobban sikerült szénsavas italkompozíció. Ez legalább tartalmaz tényleg citromlét (3%) a levendula és a citromfű aroma mellett.

A Békanő a természetellenes színek bajnoka: jelen esetben a FENTIMANS rózsavizes limonádéjához hasonló küllemű halványrózsaszín víztiszta ital született az Italműhely boszorkánykonyhájában. Illata gyenge, de kellemes. Citromosság sem az illatában, sem az ízében nem lelhető fel, de szerencsére intenzív levendulaíz sem, csak valami meghatározhatatlan virágosság, ami kicsit az illatos szőlőkre emlékeztet, s ez meglepően jól áll neki. Limonádénak csak jóindulattal nevezhető, de el kell ismernem, hogy üdítőnek kifejezetten rendben van. Adok is neki egy négyest.

Vásárlás helye: dm (Aréna plaza)
Vásárlás ideje: 2022. 05. 06.
Ára: 359,-Ft (718,-Ft/liter)

A bejegyzés trackback címe:

https://nagylimonadeteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr4317859119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nagy Limonádéteszt

Ki ne szeretné a limonádét? Citrom, cukor, víz. Vagy mégsem ilyen egyszerű? Az élelmiszeripar meglepően széles választékot kínál e népszerű nyári frissítőből. Arra vállalkoztam, hogy a lehető legtöbbet végigkóstolom és tapasztalataimat dokumentálom.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása